Selskabsret

Står du og drømmer om at starte din egen virksomhed, eller er du i forvejen erhvervsdrivende med et ønske om omstrukturering af din virksomhed, eller står du med en juridisk problemstilling med din virksomhed i sigte, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Advokatfirmaet Stakemann har vi mange års erfaring med rådgivning af virksomheder, hvad enten det handler om opstart af virksomhed, omstrukturering af virksomhed, generationsskifte, virksomhedsoverdragelse eller opløsning af virksomheder m.m. For ansættelseskontrakter, samarbejdsaftaler eller andre kontrakter henvises til Erhvervsret.

Vi kender selskabsretten til punkt og prikke, og derfor kan du altid forvente den bedst mulige rådgivning og behandling hos os.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.