UDENLANDSKE SELSKABER

Hos Advokatfirmaet Stakemann rådgiver vi mange virksomheder og private om stiftelse af selskaber i udlandet. Dette kan være, hvis iværksætteren selv er bosiddende i udlandet, eller hvis virksomheden ønsker at stifte en filial i udlandet.

 

Vi har erfaring med følgende udenlandske selskaber:

 

Svenske selskaber

Engelske selskaber

Tyske selskaber

Grønlandske selskaber

 

Vi vil gerne tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en af vores medarbejdere, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os på tlf. 33 15 18 03 for nærmere aftale.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.

Advokatfirmaet Stakemann, Stakemann, stiftelse af selskaber i udlandet, udenlandske selskaber, svenske selskaber, engelske selskaber, tyske selskaber, grønlandske selskaber