Valg Af Selskabsform

Når man opstarter nyt selskab er et af de første valg i processen, at vælge hvilken selskabsform der skal ligge til grund for din nye virksomhed. 

Hos Advokatfirmaet Stakemann er vi eksperter i selskabsret, og vi kan guide dig sikkert igennem valg af selskabsform, således du skaber en god grund for din nye virksomhed. 

SELSKABSFORMER:

- Iværksætterselskaber

- Anpartsselskaber

- Aktieselskaber

- Interessentselskaber

- Partnerselskaber

 

OVERVEJELSER I FORBINDELSE MED VALG AF SELSKABSFORM:

Valget af selskabsform hviler på dels virksomhedens formål, herunder hvorvidt der f.eks. er tale om salg af tjenesteydelser eller varer, dels kan der være lovmæssige krav til selskabsformen ud fra virksomhedens formål.

Selskabsformerne adskiller sig ved forskellige kapital- og ejerforhold samt forskellige muligheder for ledelsesstruktur. Vi rådgiver dig gerne om dit valg af selskabsform. Kontakt os for at høre nærmere.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.