Corporate service

Det kan være svært at have alle formaliteter på plads ved stiftelsen af et selskab. Hos Advokatfirmaet Stakemann tilbyder vi at hjælpe med det administrative. Vi registrerer jeres adresse hos os i hjertet af København, Kronprinsessegade 18.

Dette kan være en hjælp for nyopstartede virksomheder, som endnu ikke er kommet i mål med lokaler til deres virksomhed, eller det kan være en langsigtet løsning for andre virksomheder, der ikke har behov for et sådan forretningssted. Vi ønsker at imødekomme dine behov. 

VORES CORPORATE SERVICE INKLUDERER:

- Adresseservice

- Overholdelse af alle deadlines i forbindelse med selskabets drift

- Professionel håndtering af post, herunder opbevaring og regelmæssig videresendelse

- Opbevaring af selskabsdokumenter m.m. (særligt relevant for nystiftede selskaber)

- Bogføring

- Momsrapportering

- Håndtering af virksomhedens digitale postkasse

- Indlevering af årsregnskab

- Oversættelse af dokumenter

JURIDISK HJÆLP:

Vi tilbyder juridisk rådgivning relateret til drift af virksomhed, hvilket blandt andet omfatter gennemgang af kontrakter, varetagelse af fornødne selskabsregistreringer, inkasso samt erhvervsrådgivning.

KONTAKT OS:

Hvis du ønsker et tilbud på vores service, bedes du kontakte advokat Peter Stakemann på telefon 33 10 10 660 eller pas@stakemannlaw.com, hvis du ønsker at høre mere.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.