Erhvervsret

Selskabsretten er naturligt forbundet med almen erhvervsret. Hos Advokatfirmaet Stakemann er vi eksperter i selskabsret. Vi rådgiver dagligt virksomheder, direktører og virksomhedsejere i selskabsretlige- og erhvervsretlige spørgsmål. 

 

Vores ekspertise i almen erhvervsret gør det muligt for os at være din og din virksomheds foretrukne rådgiver langt længere end blot til og med selskabets stiftelse. Vi kan ikke blot sikre dig en tryg stiftelse eller selskabsretlig omstrukturering. Vi kan også hjælpe dig med din virksomheds forretningsbetingelser, ansættelseskontrakter, spørgsmålet om konkurrenceklausuler, forhandlerkontrakter, samarbejdsaftaler og meget andet.

 

Hos Advokatfirmaet Stakemann sætter vi en ære i at være din virksomhedsrådgiver, hvad enten vi har bistået ved selskabets stiftelse, eller vi først er blevet inddraget efterfølgende. Vi stræber efter en personlig og tryg relation til vores klienter. Kontakt os endelig for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.