Fast ejendom

Står du over for at skulle købe eller sælge din egen eller din virksomheds ejendom?

KONTAKT OS:

Advokat Peter Stakemann

Tlf.: 33 15 18 03
E-mail: pas@stakemannlaw.com

 

Advokatfuldmægtig Philip Nordbjærg Poppel 

Tlf. 33 15 18 03
E-mail: pnp@stakemannlaw.com 


OM EJENDOMSHANDEL:

En ejendomshandel er for mange en vigtig økonomisk disposition. Den kan have alvorlige økonomiske konsekvenser, hvis ikke den bliver indgået på de helt rigtige vilkår, og hvis ikke man er opmærksom på væsentlige forhold i den enkelte ejendomshandel.

RÅDGIVNING I EJENDOMSHANDEL:

Vi kan hjælpe dig trygt og smidigt igennem din ejendomshandel. Vores assistance indbefatter:

- Et indledende møde med gennemgang af ejendomshandlen

- Gennemgang af ejendommens dokumenter fokuseret på overensstemmelse med faktiske forhold

- Udarbejdelse af rådgivnings- og godkendelsesskrivelse

- Tinglysning, evt. debitorskifte på sikkerhed til ejerforeningen og evt. forhøjelse heraf

- Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Frigivelse af sælgers penge og afslutning af handlen


RÅDGIVNINGSFORBEHOLD VED AFTALEINDGÅELSE:

I en ejendomshandel er det vigtigt som køber at undersøge det egentlige indhold af købsaftalen, f.eks. miljøforhold, nedgravede olietanke, jordforurening, fortrydelsesretten, tilstandsrapporten, energimærkning, ejerskifteforsikring, hvilke byrder boligen er pålagt m.v. Som køber skal du derfor sørge for at få indsat et rådgivningsforbehold, så vi kan gennemgå handelsvilkårene i forbindelse med berigtigelsen og sikre, at du er opmærksom på alle forhold i købsaftalen.

Skulle det vise sig, at der er forhold, som du ikke har været opmærksom på ved underskrivning af købsaftalen og dette har betydning for dig, kan du frit trække handlen tilbage uden at skulle betale 1 % af købesummen i erstatning til sælger.
 

BERIGTIGELSEN:

Berigtigelsen af en ejendomshandel indebærer udarbejdelsen af et skøde og en refusionsopgørelse samt debitorskifte af evt. sikkerhed til ejendommens ejerforening. Det er oftest køber, som står for ejendomshandlens gennemførelse, men uanset om det er købers eller sælgers ansvar, er det altid fornuftigt at overlade berigtigelsen til en professionel rådgiver.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.