Om Stakemann

Stakemann har gennem mere end 50 år været Danmarks førende leverandør af kapitalselskaber.

Vores kunder tæller både andre professionelle rådgivere samt et bredt udsnit af danske og udenlandske erhvervsvirksomheder.

Vi lever og ånder for selskabsretten. Vi sætter en ære i altid at være 100 % inde i vores fagområde, ikke blot teoretisk, men også som dem, der kan selskabsretten i praksis, og kan få tingene til at ske her og nu.

Hos os kan du forvente en personlig og dedikeret betjening, uden for mange formaliteter og omsvøb. I vores verden går vejen til kundetilfredshed gennem ærlig og direkte kommunikation og motiverede og veluddannede medarbejdere.

Gennemprøvede processer og tætte relationer til både samarbejdspartnere og klienter sikrer en hurtig og effektiv sagsbehandling. Samtidig kan vi være maksimalt fleksible, hvis tingene udvikler sig anderledes end forventet, eller der opstår akutte behov.

Fra vores kontor centralt i København har vi et kompetent team af medarbejdere med forskellige baggrunde og kompetencer. Vi lægger vægt på den personlige relation til vores klienter og inviterer altid gerne til en kop kaffe. Stakemann ledes i dag af 6. generation – Advokat Peter Stakemann.