CSR - Social ansvarlighed

SUNDHED OG TRIVSEL

Vi bestræber os på at opretholde en sund, god og hyggelig arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi har blandt andet frugt- og grøntordning og frokostordning. Hver fredag er speciel. Her skiftes vores medarbejdere til at gå i køkkenet og eksperimentere med madlavning til frokost. Det skaber hygge og fællesskab. Desuden samles kontoret til fredagsvin ud på eftermiddagen.

Vi får ugentligt frisk morgenbrød fra bageren. Vores festudvalg, hvilken tjans går på skift, arrangerer sommerfester og julefrokoster.

Vi er opmærksomme på hinanden. Vores medarbejdere kommer løbende på spændende kurser; mindst en gang i kvartalet.

Derudover støtter vi op omkring sportsarrangementer som DHL-Stafetten.

 

ETISK DILEMMA

Advokatfirmaet Stakemann tager ansvar for samfundet, idet vi afviser klienter, som forsøger at skade samfundet, økonomisk kriminalitet eller lignende. Vi efterlever hvidvaskningslovens regler.

 

FRIVILLIGT ARBEJDE HOS DANSKE ADVOKATERS EKSPERTPANEL

Vi er frivillige i ekspertpanelet hos Danske Advokater i Erhvervsstyrelsens "Spørg Eksperten", hvor iværksættere kan stille alverdens spørgsmål af juridisk karakter.

 

 

FRIVILLIGT ARBEJDE HOS KØBENHAVNS RETSHJÆLP

Advokatfuldmægtig Philip Nordbjærg Poppel fungerer som frivillig juridisk rådgiver hos Københavns retshjælp en gang ugentlig. 

 

 

FATTIGES JULEGLÆDE

Vi har i flere år ydet gratis juridisk rådgivning til foreningen Fattiges Juleglæde. Foreningen hjælper værdigt trængende familier ved juletid for derved at give dem en glædelig jul.

 

DONATION TIL KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Advokatfirmaet Stakemann donerer årligt et beløb til foreningen Kræftens Bekæmpelse.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.