Historie og profil

Advokatfirmaet Stakemann blev stiftet af Johan August Stakemann i 1833 og har domicil i en smuk gammel bygning fra 1800-tallet på Kronprinsessegade 18 ved siden af Kongens Have i København.

Familien Stakemann har rødder tilbage til St. Croix og har drevet advokatvirksomhed i 6 generationer. Stakemann har positioneret sig som den førende specialist inden for selskabsstiftelser i Danmark. Vores solide erfaring, kombineret med fokus på udvikling og fornyelse, har skabt det fundament af faglig viden og kvalificeret rådgivning, der i dag er synonymt med advokatfrmaet Stakemann.

Profilen er naturligvis blevet udviklet siden starten af 1833, men vores fokus er stadig på at yde professionel rådgivning til virksomheder, så de kan blive bedre til at skabe værdi, der kan omsættes til arbejdspladser og vækst til gavn for alle.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.