Karriere hos Stakemann

Som medarbejder

Vi ansætter løbende medarbejdere. Vi søger medarbejdere, der lever op til følgende profil:

- Du er initiativrig, selvstændig og har gå-på-mod
- Du er løsningsorienteret og kan skabe værdi for vores klienter
- Du har lyst og evner til selvstændigt at indgå i dialog med vores klienter
- Du har lyst til at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til stakemann@stakemannlaw.com.


Som kontorfælle

Hos Advokatfirmaet Stakemann er vi et kombineret advokatkontor og kontorfællesskab, hvor faglig sparring, kontorfaciliteter, sociale arrangementer m.m. går på tværs af kontorfæller.

Vi har kontorer til leje i charmerende lokaler på Kronprinsessegade 18, lige ved Kongens Have i hjertet af København. Kunne dette være noget for dig, så kontakt advokat Peter Stakemann på tlf. 33 10 10 60 eller e-mail pas@stakemannlaw.com.

VI SØGER EN SELVSTÆNDIG ADVOKAT

Vi er et advokatkontor i vækst, og vi søger en sparringspartner, der i et fællesskab har lyst til at udvikle sin egen og vores forretning. Kontakt endelig advokat Peter Stakemann på tlf. 33 10 10 60 eller e-mail pas@stakemannlaw.com for at høre nærmere.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.