Om Stakemann / Medarbejdere / Peter Stakemann

Peter Stakemann

Peter Stakemann

Advokat

Telefon: +45 40 32 30 43
E-mail: pas@stakemannlaw.com
Adresse: Amaliegade 35, 1256 København K

Som 6. generationsadvokat er jeg opvokset med jura i hjemmet og jeg vidste allerede fra en tidlig alder, at jeg selv skulle gå samme vej.

Jeg sætter stor værdi i nær relation mellem advokat og klient. Det er for mig meget vigtigt, at du føler dig tryg med mig som din advokat hele vejen fra start til slut. Jeg sætter mig derfor altid ind i dine behov og tilegner min rådgivning, så vi sammen kan finde lige præcis den bedste løsning for dig.

Det vigtigste for mig som advokat er at være løsningsorienteret. At være advokat er et håndværk, og det er min opgave at sørge for, at juraen bruges som en del af løsningen uden at gøre den unødigt kompliceret.

Derfor har jeg videre uddannet mig til Mediator, som jeg bruger til at løse særlige kompliceret problemstillinger i f.eks. generationsskifter og mellem ejerledere.

Jeg er ekspert i selskabsret og har mange års erfaring med at hjælpe mine klienter med at sammensætte den bedste konstruktion for deres virksomhed. Jeg har stor viden inde for alle brancher i Danmark, og jeg sætter mig altid ind i, hvad lige netop du ønsker at opnå med din virksomhed. Når du en dag skal trække dig tilbage, eller du ønsker at sælge din virksomhed videre, vil jeg også hjælpe dig med at føre overdragelsen af din virksomhed sikkert i mål.

Udover at interessere mig for jura, går jeg meget op i dansk politik. Jeg har været kandidat for Det Konservative Folkeparti, hvor jeg stillede op til det seneste kommunal- og folketingsvalg. Danmark skal være et trygt og stabilt land, og jeg ser en skævhed, jeg ønsker at rette op på.

Som advokat er det vigtigt, at man er ordentlig og møder alle med et åbent sind. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan aftale et møde og drøfte din sag.