RETSSAGER OG MEDIATION

MEDIATION:

Mediation er en alternativ form for konfliktløsning, hvor de stridende parter mødes med en uafhængig mægler, en mediator, med henblik på at finde en løsning på en tvist. Mediatoren fungerer som uafhængig mægler og bistår parterne med aktivt at fokusere på deres interesser for derigennem at opnå en brugbar og skræddersyet løsning på konflikten.

Mediation som konfliktløsningsmodel er tidsbesparende og omkostningsbesparende og indebærer ofte en win-win løsning sammenlignet med en retssag, hvor ingen af parterne typisk er tilfredse efter en retssag, selvom den ene formelt set har vundet. Mediation er bare en anden tilgang til konfliktløsning end en retssag.

Advokat Peter Stakemann er uddannet mediator.

Kontakt ham på:

Telefon: 33 15 18 03
E-mail: pas@stakemannlaw.com 

Du kan blandt andet læse mere her om, hvordan Peter Stakemann bruger sine mediationskompetencer.

 

Hvis du har interesse i at læse yderligere om mediation, kan du læse om det her


RETSSAGER:


Det er ikke altid, at en tvist kan løses alternativt. Hvis du har et krav mod en person, en virksomhed eller en offentlig myndighed, og der ikke kan opnås enighed i sagen, er den sidste mulighed at anlægge en retssag. 


Hos Advokatfirmaet Stakemann kan vi også hjælpe dig i forbindelse med en retssag. Kontakt os for at høre nærmere.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.