Fusion

Ved fusion forstås en sammensmeltning af to eller flere selskaber. I en fusion kan der dannes et nyt selskab, som fortsætter selskabernes aktiviteter, eller et eller flere selskaber kan overføre sine aktiver og passiver i en helhed til et andet selskab.

Man skelner typisk mellem vandrette og lodrette fusioner, idet førstnævnte er en sammensmeltning mellem to uforbundende selskaber, mens sidstnævnte er en sammensmeltning mellem et moderselskab og et datterselskab.

FUSIONSPROCES:

Fusionsprocessen er forskellig afhængigt af, hvilke selskaber der skal fusioneres. Det skal i denne sammenhæng bemærkes, at der i lovgivningen er mulighed for at straksfusionere anpartsselskaber.

KONTAKT OS:

Hos Advokatfirmaet Stakemann har vi det fulde overblik over fusionsprocesserne, og vi kender selskabsretten til punkt og prikke. Kontakt os for at høre nærmere om fusionen med dit selskab.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.