Genoptagelse

Er dit selskab under tvangsopløsning, i likvidation eller i konkursbehandling, og ønsker du at genoptage dit selskab?

 

RÅDGIVNING I GENOPTAGELSE:

Hos Advokatfirmaet Stakemann har vi mange års erfaring med genoptagelse af selskaber. Der er ofte tale om selskaber, som er begæret tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen som følge af manglende indberetning af årsregnskab.
 

GENOPTAGELSESPROCESSEN:

Der er forskellige tidsmæssige frister, som er væsentlige, da de kan have afgørende betydning i forhold til muligheden for genoptagelse. Du kan derfor ikke kontakte os for tidligt.

Genoptagelsesprocessen er forskellig afhængigt af, hvilken situation dit selskab er i. Hos Advokatfirmaet Stakemann sætter vi os ind i dit selskab, og hjælper dig med at få et overblik over dine muligheder. Vi kender selskabsretten til punkt og prikke, og langt hen ad vejen kan vi altid finde en løsning til dig. Kontakt os hellere i dag end i morgen, så vi kan sikre dig de bedste muligheder.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.