Selskabsoprettelse

Skal du bruge et CVR-nr. til din virksomhed, eller har du overvejelser om at oprette et holdingselskab til din allerede eksisterende virksomhed? Ønskerne kan være mange.

Hos Advokatfirmaet Stakemann kan vi hjælpe dig med selskabsoprettelsen, uanset hvad dit ønske måtte være.

DINE OVERVEJELSER

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal oprette et selskab. Disse overvejelser omfatter blandt andet.

- Valg af selskabsform

- Valg af ledelsesstruktur

- Overvejelser om kapitalforhold

- Valg eller fravalg af revision

VORES RÅDGIVNING

Vi kan rådgive dig om alle overvejelserne, og vi kan tilmed forestå udarbejdelse af de fornødne juridiske dokumenter samt forestå lovpligtige registreringer. Alt vi har brug for fra dig er, at du har gjort dig tanker – på forhånd, undervejs eller efterfølgende – om:

- Hvilken virksomhed vil du drive?

- Hvad skal virksomhedens navn være?

- Hvor mange kapitalejere, direktører og evt. bestyrelsesmedlemmer skal der være i virksomheden?

- Ønsker du en særlig stiftelsesdato, hvis du f.eks. i forvejen har en enkeltmandsvirksomhed, hvilken virksomhed du vil drive videre i et kapitalselskab?

KONTAKT OS: 

Over for os er der ingen dumme spørgsmål. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til selskabsoprettelse, eller hvis du ønsker at høre nærmere.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.