Kapitalfremskaffelse

De seneste år har det været specielt vanskelig for mindre og mellemstore virksomheder at få finansieret deres vækstplaner. 

Med en kapitalcoach-pakke fra Advokatfirmaet Stakemann har du værktøjerne til at fremskaffe den nødvendige kapital.


KAPITALMULIGHEDER HOS ADVOKATFIRMAET STAKEMANN:


Vi tilbyder et uforpligtende indledende sparringsmøde, hvor du inden mødet har fremsendt lidt baggrundsmateriale, så vi også kan forberede os. 

Bliver vi enige om at fortsætte dialogen, vil du og din virksomhed komme igennem vores kapitalcoach-forløb, hvor de forskellige muligheder for at få tilført ressourcer (både penge og mennesker) vil blive klarlagt.

KAPITALCOACH-FORLØB:

  1. En konstruktiv gennemgang af virksomheden og forretningsideen samt virksomhedens materiale med udgangspunkt i hvordan potentielle investorer og finansieringspartnere ser på virksomheden

  2. En afdækning af de potentielle kapitaludbydere i forhold til virksomhedens ønsker og behov

  3. Kontakt til de potentielle kapitaludbydere med henblik på indgåelse af aftaler

  4. En dialog, møder, forhandlinger samt forhåbentlig aftaler med investorer og eller långivere

Alle kapitalcoach forløb starter med en uforpligtende dialog, der enten ender i en aftale om et forløb eller henvisninger til, hvor det er muligt for virksomheden at søge anden rådgivning eller finansiering.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.