Nystiftet selskab

Et selskab kan nystiftes fra 14 dage tilbage i tid frem til dags dato. Nystiftelse betyder i praksis, at CVR-nr. typisk kan oplyses inden for et par dage og senest inden for 14 dage. Har du et ønske om hastebehandling, prøver vi altid at imødekomme dette. Kontakt os for nærmere aftale herom.

Vores ekspedition af et nystiftet selskab indebærer som udgangspunkt en overførsel af selskabskapitalen fra selskabets kapitalejere. Vores honorar udgør stiftelsesomkostningerne, hvilket vi typisk modregner i selskabets kapital, før vi returnerer selskabskapitalen. For iværksætterselskaber afhænger det af kapitalens størrelse, hvorvidt selskabskapitalen overføres til os eller bekræftes af kapitalejerne ved erklæring. Fakturering aftales i dette tilfælde med selskabets kapitalejere.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.