Virk.dk

Advokatfirmaet Stakemann er, som ekspert i praktisk selskabsret, en af Danmarks største brugere af selskabsplatformen virk.dk, og som følge deraf et oplagt valg, når Erhvervsstyrelsen skal have testet og have feedback på en nyudvikling af virk.dk

Den 7. november 2018 var afdelingsleder Laila Andersen specielt udvalgt af Erhvervsstyrelsen til at påpege fejl og mangler i næste generation af virk.dk. Laila Andersen er superbruger af virk.dk. Gennem sin næsten 30 års ansættelse i Erhvervsstyrelsen har hun været med til at udvikle webreg.dk, som nu er en integreret del af virk.dk.

I dag benytter Laila Andersen sin specialistviden i selskabsret hos Advokatfirmaet Stakemann til at hjælpe virksomheder med at komme godt i gang og med alle de faldgrupper, som kan opstå, når der skal drives et selskab.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig - også omkring brugen af virk.dk. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

 

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.