Virksomhedsoverdragelse

Hos Advokatfirmaet Stakemann har vi i mange år medvirket til at gennemføre overdragelse af en lang række virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vores erfaring på området bidrager til, at virksomhedernes ejere får den helt rigtige rådgivning.

OVERVEJELSER VED VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE:

En virksomhedsoverdragelse er en kompliceret proces, der bedst gennemføres af virksomhedens ejere og ledelse i et tæt samarbejde med rådgiverne, herunder såvel advokat som revisor. Advokatfirmaet Stakemann har stor erfaring med rådgivning om de nødvendige overvejelser i forbindelse med overdragelsesprocessen.


UDFORDRINGER VED VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE:

En virksomhedsoverdragelse medfører mange udfordringer. Der er således en lang række forhold, som man skal være opmærksom på. F.eks. skal man sikre sig, at alle relevante oplysninger er tilvejebragt, at overdragelsesaftalen indeholder de nødvendige garantier for både køberen og sælgere, at de skattemæssige forhold og konsekvenser ved overdragelsen er tilstrækkeligt oplyst, og at overdragelsen i øvrigt gennemføres på den i alle henseender mest hensigtsmæssige måde.


KONTAKT OS:

Hos Advokatfirmaet Stakemann kan vi bidrage med alle disse overvejelser. Vi vil gerne tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde, og du er derfor velkommen til at kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com for at høre nærmere.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 33 15 18 03 eller mail stakemann@stakemannlaw.com.

Hos Stakemann værdsætter vi personlige relationer til vores klienter. Vi tilbyder derfor altid vores klienter et gratis og uforpligtende indledende møde, hvor vi kan rådgive dig om dine muligheder i en konkret sag eller problemstilling. Kontakt os for nærmere aftale.